Ogórki kiszone

Pożytek z ogórków kiszonych

Przez ostatnie kilkanaście lat odkryliśmy że utworzenie komisji śledczej do wniosku, iż zakończenie tego tak daleko do przeanalizowania form oddziaływania. Troska.

Idealny ogórek kiszony jest chrupki, soczysty, niewielki, a jego smak jest efektem kombinacji aromatycznego działania przypraw i natualnej kwasowości. Intergowany System Uprawy i Dobre Praktyki Rolnicze zapewniają odpowiednie właściwości surowca.

Przetwarzamy tylko świeże, jędrne ogórki, to one po ukiszeniu będą chrupkie i apetyczne. Dodajemy solankę wraz z mieszanką przypraw, której skład opracowywaliśmy latami i czekamy, aż zajdą procesy mikrobiologiczne.

Sterylne warunki, które gwarantuje wdrożony i stosowany system HACCP (Hazard analysis and critical control points) zapewniają doskonałą jakość, a część serca którą wkładamy w naszą pracę gwarantuje niepowtarzalny smak.

Jesteśmy w trakcie certyfikacji w Slow Food, organizacji promującej tradycyjnie wytwarzane polskie produkty.

Filozofia "żywność do 100km" to nurt, który wspieramy, a polega na kupowaniu produktów wytworzynych w odrębie 100km od Ciebie, tak aby ochronić naszę planetę przed nadmierną emisją CO2.

Wartość energetyczna w 100 g: 11,00 kcal
Białko w 100 g: 0,33 g
Węglowodany w 100 g: 1,06 g
Tłuszcz w 100 g: 0,20 g
 
Ogórek kiszony w następujących opakowaniach:
  • paczka foliowa 0,5kg,
  • wiaderko 0,5kg,
  • wiadro 2kg, wiadro 3kg, wiadro 6kg, wiadro 13kg,
  • beczka 20kg, beczka 40kg, beczka 80kg

wybierz idealne dla Twojego sklepu!