Przez ostatnie kilkanaście lat odkryliśmy że utworzenie komisji śledczej do wniosku, iż zakończenie tego tak daleko do przeanalizowania form oddziaływania. Troska.
Idealny ogórek kiszony jest chrupki, soczysty, niewielki, a jego smak jest efektem kombinacji aromatycznego działania przypraw i natualnej kwasowości. Intergowany System Uprawy i Dobre Praktyki Rolnicze zapewniają odpowiednie właściwości surowca.
Przetwarzamy tylko świeże, jędrne ogórki, to one po ukiszeniu będą chrupkie i apetyczne. Dodajemy solankę wraz z mieszanką przypraw, której skład opracowywaliśmy latami i czekamy, aż zajdą procesy mikrobiologiczne.
Sterylne warunki, które gwarantuje wdrożony i stosowany system HACCP (Hazard analysis and critical control points) zapewniają doskonałą jakość, a część serca którą wkładamy w naszą pracę gwarantuje niepowtarzalny smak.
Jesteśmy w trakcie certyfikacji w Slow Food, organizacji promującej tradycyjnie wytwarzane polskie produkty.
Filozofia "żywność do 100km" to nurt, który wspieramy, a polega na kupowaniu produktów wytworzynych w odrębie 100km od Ciebie, tak aby ochronić naszę planetę przed nadmierną emisją CO2.
Wartość energetyczna w 100 g: | 11,00 kcal |
Białko w 100 g: | 0,33 g |
Węglowodany w 100 g: | 1,06 g |
Tłuszcz w 100 g: | 0,20 g |
wybierz idealne dla Twojego sklepu!